Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Jasmina FranolićМастер југословенске књижевности са теоријом књижевности, Филолошки факултет универзитета у Београду, група за југословенске књижевности са теоријом  књижевности. Као наставник српског језика радила је у ОШ  „Ђура Јакшић“. 2004 - 2014. директор Економске школе и гимназије и генерални менаџер је Образовног система „Др Коста Цукић“, ЛИНК ГРОУП.. 2015 - 2017 менаџер за развој партнерстава и координатор промотивних активности  Од 2017. в.д. ...

SRPSKI JEZIK, RADNA SVESKA 3

Oblast: Treći razred
Broj i datum odobrenja: 650-02-00285/2020-07 од 19.1.2021.
ISBN: 978-86-10-03456-1
Format: 205 x 275 mm
Broj strana: 116
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 850,00 DIN

Radna sveska je dvostrana i sadrži zadatke koji prate i Čitanku i Gramatiku.

Садржај и редослед текстова у Радној свесци уз Читанку организован је хронолошки и прати оперативни план који су заједно осмислили и структурирали аутори уџбеничког комплета. Поједини обавезни текстови у Радној свесци груписани су према тематским или структурним сличностима, што учитељима олакшава примену компаративног поступка у интерпретацији текстова. Задаци служе за мини-систематизацију. Ученик се мотивише да препознаје тематске сличности и успоставља асоцијативне везе између структурних или стилских компоненти тих текстова, да упоређује, закључује и аргументује, ослањајући се на сопствено животно и читалачко искуство.

Радна свеска уз граматику прати концепцију уџбеника. Задаци и питања осмишљени су тако да ученици провежбају научено градиво и примене знање на занимљив и креативан начин. Језик којим је Радна свеска писана у потпуности одговара узрасту ученика, а својим концептом, као и визуелним аспектима, ова се Радна свеска значајно разликује од сличних уџбеника који постоје на тржишту. Она обједињује све елементе савременог и модерно дизајнираног уџбеника који одговара хоризонту очекивања данашњих генерација. У фокусу ауторке све време је ученик и исходи који се поступно остварају.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar