Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Isporuka

Испорука на територији Републике Србије

Испорука на територији Србије врши се курирском службом АКС.

Поруџбенице примљене до 13ч биће испоручене у року од 2 радна дана, а наруџбе примљене после 17ч биће испоручене у року од 3 радна дана. Све поруџбенице поручене у петак после 13ч, суботу и недељу курирска слузба преузима у понедељак, а испоруку врши у року од 48 сати. Уобичајено време доставе је 2 до 5 радних дана од тренутка поручивања.

Курирска служба ће два пута покушати да испоручи пошиљку због чега ће вас други пут контактирати телефоном на број који сте оставили приликом регистрације како бисте договорили ново време испоруке. Курирска служба испоручује до адресе коју сте навели у поруџбеници.

До одступања и продужења може доћи уколико прималац није на адреси код првог покушаја испоруке, лоших временских услова или свих осталих непредвиђених ситуација у транспорту на које превозник или продавац није могао да утиче.

Достава се врши радним данима од 8:00 до 16:00 сати. За доставу је могуће одредити и другу адресу од оне на којој станујете, нпр. адресу радног места. Испорука се не врши суботом и недељом.

Уколико прималац није на адреси, а по пријему обавештења о покушају доставе, курирску службу можете назвати на број који ће бити наведен на обавештењу и договорити се о месту и времену доставе које Вам највише одговара.

Све артикле пакујемо у оригиналну, заштићену амбалажу курирске службе, како би Вам производи дошли у стању у каквом смо Вам их и послали. Трошак паковања не наплаћујемо, без обзира који сте начин плаћања одабрали.

Курирска служба АКС коју користимо за доставу пакета, не врши испоруку на територији Косова и Метохије.

У специфичним околностима курирска служба задржава право да испоруку не врши у затвореном простору уколико постоји процена да здравље курира може бити угрожено.

Бесплатна достава

Испорука на www.vulkanznanje.rs је бесплатна за било који износ куповине у време трајања акције бесплатне испоруке.

Статус пошиљке

Статус пошиљке можете проверити упитом на имејл kdk@vulkani.rs.

Неипсоручени пакети

Уколико пакет не буде испоручен, продавац задржава право да сторнира поруџбину без поновљеног слања. Уколико је извшено плаћање картицом или уплатницом, купцу ће бити извршен повраћај новца на картицу или рачун који достави имејлом.

Испорука у иностранству

Пошиљке ван Србије шаљемо DHL-ом искључиво физичким лицима.

Плаћање за поруџбине из иностранства могуће је извршити искључиво платним картицама. За ову врсту плаћања из иностранства важе иста правила која су већ наведена.

У иностранство шаљемо само књиге. Цена слања пошиљки у иностранство је 1800 динара за поруџбине до 10 књига. Цена слања пошиљки преко 10 књига је 6800 динара.

Све књиге пакујемо у заштићену амбалажу, како би Вам стигле у стању у каквом смо Вам их и послали. Трошак паковања се не наплаћује.

Цена испоруке

Испорука на кућну адресу на територији Србије за све поруџбине чији је износ већи од 3000 динара је бесплатна. Уколико је вредност поруџбине мања од 3000 динара, цена испоруке ће износити 150 динара укључујући ПДВ.

Испорука може бити бесплатна у случају да траје акција бесплатне испоруке.

НАПОМЕНА:

Потврдом поруџбине, кликом на дугме ПОТВРДИ, сагласни сте са условима испоруке.