Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Arpad Pastor i Gordana RackovАрпад Пастор је професор технике и информатике, дипломирани машински инжењер и ауторизовани ЕЦДЛ испитивач, педагошки саветник, има 14 година радног искуства и тренутно је наставник информатике у Основној школи „Свети Сава“, као и у Техничкој школи у Кикинди.Гордана Рацков је доктор Методике наставе, виши педагошки саветник, има 24 године радног искуства и тренутно је учитељица у Основној школи „Свети Сава ...

DIGITALNI SVET 3, UDŽBENIK

Oblast: Treći razred
Broj i datum odobrenja: 650-02-00382/2022-07 од 21.10.2022.
ISBN: 978-86-10-04252-8
Format: 205 x 275
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 930,00 DIN

Министарство просвете, науке и технолошког развоја одобрило наш уџбеник Дигитални свет за трећи разред основне школе. И овај уџбеник су написали аутори који су прошле године освојили награду за најбољи европски уџбеник.

Ууџбеник упознаје ученике са правилном употребом дигиталних уређаја за учење и комуникацију, безбедним коришћењем интернета и алгоритамским начином размишљања.

Помоћу овог уџбеника ученици ће савладати почетне кораке у обради текста, научиће да цртају у програмима за цртање и користе основе програмирања за једноставне програме примерене њиховом узрасту. Садржај уџбеника подељен је у три области: Дигитално друштво, Безбедно коришћење дигиталних уређаја и Алгоритамски начин размишљања.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar