Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Наташа Иветић је основне, мастер и докторске студије завршила на Филолошком Факултету у Београду. Поље њених интересовања обухвата области српске и опште књижевности, методике књижевности и језика, културне историје, историје библиотека, из којих објављује научне радове у реномираним часописима и учествује на националним и међународним научним конференцијама. Коаутор је монографије Библиотека кроз време: прилози општој историји библиотека до 16. века.  Написала је монографију Стево Чутурило ...

Radni listovi Srpski jezik 3

Oblast: Treći razred
Broj i datum odobrenja: 416-3/2021 од 25.5.2021.
ISBN: 978-86-10-03672-5
Format: 205 x 275 mm
Broj strana: 76
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 690,00 DIN

Радни листови за српски језик за трећи разред подељени су у четири целине: врсте речи, правопис, језичка култура и књижевност. Задатака има много и различитих су типова, тако ученици лако могу усвојити одговарајућа знања, обогатити речник и развити склоност и љубав према матерњем језику и књижевности.
Задаци и активности у овим радним листовима подстичу примену наученог у свакодневном животу, негују радозналост и развијају интересовање за учење и континуирано сазнавање. Задаци су формулисани тако да упућују ученике на решавање проблема, односно да се активно, критички и стваралачки односе према животу.

Завод за унапређивање образовања и васпитања одобрио је Радне листове Српски језик 3.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar