Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Arpad Pastor i Gordana RackovАрпад Пастор је професор технике и информатике, дипломирани машински инжењер и ауторизовани ЕЦДЛ испитивач, педагошки саветник, има 14 година радног искуства и тренутно је наставник информатике у Основној школи „Свети Сава“, као и у Техничкој школи у Кикинди.Гордана Рацков је доктор Методике наставе, виши педагошки саветник, има 24 године радног искуства и тренутно је учитељица у Основној школи „Свети Сава ...

Digitalni svet 1

Oblast: Prvi razred
Broj i datum odobrenja: 1098-3/2020 од 21.8.2020.
ISBN: 978-86-10-03179-9
Format: 205 x 275 mm
Broj strana: 124
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 790,00 DIN

Дигитални свет 1, аутора Гордане Рацков и Арпада Пастора има 124 стране које прате реализацију свих наставних тема за предмет Дигитални свет за први разред основне школе у оквиру годишњег фонда од 36 часова.

Садржаји додатног наставног средства подељени су у три области: Дигитално друштво, Безбедно коришћење дигиталних уређаја и Алгоритамски начин размишљања. Прилагођени су предзнању и развојном нивоу ученика, али су са друге стране и довољно изазовни и налазе се у зони наредног развоја.

Различити задаци и вежбе пружају могућност ученицима да се упознају са новим предметом на креативан и занимљив начин како би истражили Дигитални свет.

Na najvećoj manifestaciji pisane reči na svetu, Frankfurtskom sajmu knjiga, 2021. „Vulkan znanje“ je osvojilo Zlatnu nagradu za udžbenik „Digitalni svet 1“, čiji su autori Gordana Rackov i Arpad Pastor. Prestižno priznanje za „Najbolji evropski udžbenik“ (Best European Learning Material Awards - BELMA) pripalo im je u kategoriji udžbenika za prvi razred osnovne škole. Više detalja pročitajte na linku

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar