Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Marija MikićRođena 1982. u Zadru. Završila srednju medicinsku školu u Čačku, a zatim Filozofski fakultet u Beogradu i diplomirala na katedri za pedagogiju 2006. god. Tokom petnaestogodišnjeg rada sa  decom predškolskog uzrasta kao vaspitač i kao pedagog stekla iskustvo i učestvovala u organizaciji priredbi, osmišljavala radionice, priče, recitacije i dramske tekstove. Majka dvoje dece. Marija JovanovićKoautor udžbenika za pripremni predškolski ...

OTKRIVAMO SVET OKO NAS, radni listovi za decu uzrasta od 4 do 5 godina

Oblast: PREDŠKOLSKI PROGRAM
Broj i datum odobrenja: 617-3/2020 од 7.7.2020.
ISBN: 978-86-10-03291-8
Format: 210 x 297 mm
Broj strana: 56
povez: broš
Pismo: Ćirilica
Na sajtu: 550,00 DIN

Радни листови намењени деци узраста од 4 до 5 година која раде по новом предшколском програму „Године узлета“. 

Садржај радних листова је разноврстан, прилагођен узрасту и интересовањима деце. Односи се на подстицање развоја појма о себи и о својој породици, чиме се развија и дечје самопоштовање. Деци је омогућено да усвоје и прошире знања о променама у природи, о биљкама, животињама и њиховим карактеристикама, о здравој исхрани, занимањима људи и правилима понашања. Садржај обухвата и усвајање знања о саобраћајним средствима, као и безбедном понашању у саобраћају.

Такође, област очувања животне средине подстаћи ће развој еколошке свести деце од раног узраста.
При конципирању задатака, посебно смо водили рачуна да буду занимљиви, разноврсни и да подстичу различите аспекте развоја детета. Решавајући задатке дете ће да црта, боји, спаја, лепи, проналази грешке, уочава разлике, а све то помоћу занимљивих и забавних илустрација у боји, чиме ће се уједно и развијати дечја пажња и концентрација.
На крају радних листова налази се квиз којим ће деца, уз помоћ одраслих, на забаван начин систематизовати стечена знања.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar