Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Професор разредне наставе са богатим искуством. Запослена у основној школи у Београду где је извела више генерација успешних ђака. Аутор уџбеника, радних листова, контролних вежби, приручника за наставнике. Координатор и учесник преко 30 школских, општинских, градских, и међународних истраживачких пројеката, као и пројеката од националног значаја. На такмичењима из разних области рада (математичка такмичења, сценско, музичко, литерарно и ликовно стваралаштво, спортске активности) остварила ...

Radni listovi Srpski jezik 2

Oblast: Drugi razred
Broj i datum odobrenja: 403-2/2021 од 11.06.2021.
ISBN: 978-86-10-03671-8
Format: 205 x 275 mm
Broj strana: 72
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 690,00 DIN

Радни листови за српски језик за други разред подељени су у две веће целине: у једној су задаци за увежбавање читања и писања латиничког писма, а у другој задаци посвећени језику, језичкој култури, књижевности и разумевању прочитаног. Обилују задацима различитих типова, посредством којих ће ученици лако усвојити одговарајућа знања, обогатити речник и развити склоност и љубав према матерњем језику и књижевности.
У радним листовима остварене су и хоризонтална и вертикална унутарпредметна повезаност садржаја, али је, исто тако, остварена и значајна корелација с другим наставним предметима (математиком, светом око нас, ликовном културом…). Задаци су усаглашени са општим дидактичким критеријумима: од ближег ка даљем, од лакшег ка тежем. У радним листовима водило се рачуна да већ научено буде основ за ново знање и да се знање тако шири и надограђује. 

Завод за унапређивање образовања и васпитања одобрио је Радне листове Српски језик 2.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar