Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

KOMPLET LEKTIRE ZA ČETVRTI RAZRED

Oblast: Četvrti razred
ISBN: 9788610037104
Format: 145 x 205 mm
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 1.200,00 DIN

Комплет лектире за четврти разред основне школе садржи четири књиге: Хајди, Јохана Шпири; Леси се враћа кући, Ерик Најт; Пепељуга, Александар Поповић; Шта све има у јастуку, одабране песме Драгана Лукића и Милована Данојлића.

Хајди, "роман за децу и оне који воле децу", спада у класике књижевности за децу и намењен је како школарцима тако и нешто старијим читаоцима. Емотивна прича о љубави према ближњима и природи, о пријатељству и одрастању.

Леси се враћа кући је класик књижевности за децу. Дирљива прича о љубави између човека и пса.

Пепељуга, "бајка за приказивање у три дела", духовита је драмска обрада познате бајке смештена у нашу средину и наше време.

Шта све има у јастуку збирка је одабраних песама наших чувених песника за децу Драгана Лукића и Милована Данојлића.

Лектира је приређена према реформисаном Програму наставе и учења. Сва дела су обогаћена занимљивим илустрацијама. Непознате речи и изрази детаљно су објашњени, што ће омогућити ученицима лакше читање и боље разумевање књижевног текста. Све књиге су употпуњене Шареним странама, које ће код ученика побудити љубав према читању и омогућити им да прошире своја знања из различитих области. Ту ће се упознати с биографијама писаца и сазнати бројне занимљивости из света којих нас окружује. Све су те занимљивости пропраћене бројним фотографијама.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar