Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Arpad Pastor i Gordana RackovАрпад Пастор је професор технике и информатике, дипломирани машински инжењер и ауторизовани ЕЦДЛ испитивач, педагошки саветник, има 14 година радног искуства и тренутно је наставник информатике у Основној школи „Свети Сава“, као и у Техничкој школи у Кикинди.Гордана Рацков је доктор Методике наставе, виши педагошки саветник, има 24 године радног искуства и тренутно је учитељица у Основној школи „Свети Сава ...

Digitalni svet 2, udžbenik

Oblast: Drugi razred
Broj i datum odobrenja: 650-02-00161/2021-07 oд 16.9.2021.
ISBN: 9788610034370
Format: 205 x 275 mm
Broj strana: 92
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 790,00 DIN
Са истим ауторским тимом ИК Вулкан знање за школску 2021/22. припремила је уџбеник за Дигитални свет за други разред основне школе.

Садржаји уџбеника подељени су у три области: Дигитално друштво, Безбедно коришћење дигиталних уређаја и Алгоритамски начин размишљања. Прилагођени су предзнању и развојном нивоу ученика, али су са друге стране и довољно изазовни и налазе се у зони наредног развоја.

Аутори су кроз различите задатке и вежбе пружили могућност ученицима да на креативан и занимљив начин прошире своје знање о предмету и да се упознају са основама програмирања које се обрађује у предмету Дигитални свет.

Поред штампаног уџбеника у припреми је и дигитални уџбеник Дигитални свет за други разред основне школе.

За учитеље су у изради и годишњи и оперативни план као и дневне припреме које прате фонд од 36 часова.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar