Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Анђелка Петровић је дипломирала и магистрирала на Филолошком факултету у Београду (група за Српску књижевност и језик). Ради у Математичкој гимназији у Београду.Сарадница је Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања.Двострука је добитница награде Дигитални час коју Министарство за трговину, туризам и телекомуникације додељује наставницима који умешно користе савремене информационе технологије у настави.Добитница је награде за најбољи час на даљину на конкурсу Магија је у рукама ...

Književna memorija

Oblast: KNJIŽEVNA MEMORIJA
ISBN: 978-86-10-03723-4
Format: 240x170x25
Broj strana: 84
povez: Planer-vežbanka sa 50 memorijskih kartica
Na sajtu: 770,00 DIN

Planer-vežbanka sa memorijskim karticama koja će olakšati učenicima pripremu završnog ispita. Uz ovo jedinstveno didaktičko sredstvo učenici će lako zapamtiti sve pisce od 5. do 8. razreda, njihova književna dela, rod i vrstu i tako neće izgubiti poene na maloj maturi. Učenici će jednostavno i lako pratiti kako napreduju iz meseca u mesec, sve do kompletne pripreme završnog ispita.

Svako književno delo budi asocijacije tokom čitanja i ta asocijacija-slika pomaže nam da trajno zapamtimo dela, pisce, junake, scene..

Učenik crta svoju asocijaciju-sliku na književno delo u planer, a nakon toga istu sliku nacrtaće i na memorijskim karticama, što će mu pomoći da trajno zapamti određeno delo, da napreduje, obnavlja svoje znanje, ali istovremeno i da se igra sa drugarima, ukućanima, te da tako i dalje uči. Pored igara koje je autorka ponudila za svaki razred, učenik ima nebrojene mogućnosti i da sam osmisli nove igre koje će igrati u grupi ili u paru.

Važno je da učenik savlada sve pisce i književna dela i da ne izgubi nijedan poen na završnom ispitu, jer je svaki poen važan za dostizanje željenog cilja. Književna memorija će mu u tome biti najbolji pomoćnik! Memorisanje dela i pisaca sa njom će biti lako i zabavno!

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar