Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Osnovnu školu i Gimnaziju završio u Kikindi, nakon čega upisuje Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu smer profesor geografije koji uspešno završava 2003. godine. Master akademske studije upisao je 2014. godine i 2015. godine stekao akademsko zvanje master profesor geografije. Od 2003. godine zaposlen u obrazovanju. Trenutno radi u OŠ „Sveti Sava“ Kikinda. Izabran za spoljneg saradnika Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja ...

GEOGRAFIJA 5, UDŽBENIK

Oblast: Geografija
Broj i datum odobrenja: 650-02-00381/2022-07 од 1.2.2023.
ISBN: 978-86-10-04244-3
Format: 205 x 275
Broj strana: 188
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 1.200,00 DIN

Географија 5 је савремено конципиран уџбеник, богате методичко-дидактичке апаратуре, написан тако да пре свега омогући лако остваривање исхода прописаних програмом наставе и учења. Уџбеник је логички структуриран и ученицима нуди могућност активног, критичког и стваралачког односа према ономе што могу да сазнају из наставног градива.

Активном учењу доприносе мотивациона питања на почетку наставних јединица, налози да ученици нешто израчунају, графички прикажу, покажу на географској карти, разноврсни задаци за обнављање градива на крају наставних јединица, те појмовне мапе на крају наставних тема.

Посебну вредност уџбеника чине садржаји посвећени подизању еколошке свести ученика.

Текстуални садржаји су праћени изразито богатим илустративним материјалом. На крају сваке теме налазе се додатна питања и задаци за проверу знања, као и одељак Географски алманах. Ту су дати пажљиво одабрани, занимљиви текстови везани за садржаје који су обрађени у поглављу, а у циљу проширивања сазнања из датих области.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar