Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

ENGLESKI JEZIK 1, UDŽBENIČKI KOMPLET ZA PRVI RAZRED

Oblast: Engleski jezik
Broj i datum odobrenja: 650-02-00131/2022-07 од 7.2.2023.
ISBN: 978-86-10-04281-8
Format: 220 x 280
povez: broš
Pismo: latinica
Na sajtu: 1.550,00 DIN

The Story Garden, намењена је за почетно учење енглеског језика од прве године учења а како први разред не укључује писање све активности су базиране на вербалној комуникацији. 

Ученички комплет чине уџбеник и радна свеска тј. радни уџбеник, Lapbook,  aудио ЦД и dигитални уџбеник.

  • Уџбеник има аутентичан приступ који подстиче развој креативних потенцијала ученика.
  • oкосницу сваке области којих има šest, чине традиционалне приче и бајке у стрипу  које су испричане на другачији начин и са неуобичајеним обртом. Овиm, ученицима познати ликови и радње, олакшавају усвајање страног језика и подстичу њихово самопоуздање.
  • Уџбеник садржи мноштво разноврсних активности (заокружи, нацртај, кажи, слушај, обој, повежи, направи маску, лутку, имитирај, глуми, пронађи разлике...) што га чини погодним за рад у одељењима са великим бројем ученика чија су интересовања, способности и начини учења различити.
  • Све аудио-записе говоре или певају изворни говорници енглеског језика.
  • U свакој области једна страна посвећена је лекцијама намењеним усвајању знања других наставних предмета на енглеском језику .
  • Уџбеник обилује пажљиво одабраним и градираним активностима за учење животних вештина 21st century skills којима се подстиче  развојкритичког мишљења, сарадње, комуникације, изражавања личног мишљења, одговорног учешће у демократском друштву... 
  • Lapbook аутентичан додатак са задацима који прате садржаје у уџбенику, а који на специфичан и веома занимљив начин уводе ученике у одређене теме кроз примере различитог креативног изражавања уз повезивање наученог, датих као тродимензионална мапа уз коју ученици развијају когнитивне вештине и критичко мишљење.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar