Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Професор разредне наставе са богатим искуством. Запослена у основној школи у Београду где је извела више генерација успешних ђака. Аутор уџбеника, радних листова, контролних вежби, приручника за наставнике. Координатор и учесник преко 30 школских, општинских, градских, и међународних истраживачких пројеката, као и пројеката од националног значаја. На такмичењима из разних области рада (математичка такмичења, сценско, музичко, литерарно и ликовно стваралаштво, спортске активности) остварила ...

SRPSKI JEZIK 2, LATINICA

Oblast: Drugi razred
Broj i datum odobrenja: 650-02-00379/2022-07 од 6.2.2023.
ISBN: 978-86-10-04274-0
Format: 205 x 275
Broj strana: 120
povez: broš
Pismo: ćirilica i latinica
Na sajtu: 790,00 DIN

Разноврсни, методички квалитетно обликовани задаци омогућавају остваривање исхода и развој компетенција потребних за усвајање читања и писања латинице.

При обради писаних слова, посебан акценат је стављен на правилно повезивање слова.

Кроз цео уџбеник заступљене су језичке и графичке игре (загонетке, брзалице, ребуси, плетенице, укрштенице).

Уџбеник систематично и континуирано подржава ученике у овладавању разумевања прочитаног на различитим нивоима сложености, а не само на најосновнијем – да дешифрују шта пише и да репродукују експлицитно наведене сегменте текста. Овакав приступ води ученике ка овладавању различитим стратегијама читања и отвара могућност да читање користе као инструмент за лични развој и образовање.

На крају уџбеника се налазе налепнице са прецизним упутствима за правилно писање сваког слова. Ученици их могу залепити у свеску како би им упутства за писање увек била при руци.

Дидактичку вредност сваке лекције у обради штампаних слова дају задаци напредног нивоа намењени ученицима који већ владају вештинама читања и писања.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar