Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
petak, 09. april 2021.
Наградни конкурс за наставнике математике | Вулкан знање
Поштовани наставници математике,

Вулкан знање припремило је нове уџбенике математике за 7. и 8. разред основне школе. Како бисмо вам приближили своја нова издања, која се по концепту и методичким решењима разликују од осталих уџбеника који постоје на тржишту, позивамо вас да учествујете у


НАГРАДНОМ КОНКУРСУ ВУЛКАН ЗНАЊА
за наставнике математике у основним школама
„ПРИМЕНА НАУЧЕНОГ“

 

Предмет овог конкурса је решавање пројектних задатака из уџбеника са збиркама задатака „Математика за 7. разред и „Математика за 8. разред ауторки Оливере Тодоровић и Верице Марковић у издању Вулкан знањаЦиљ овог конкурса, као и наших уџбеника, јесте промовисање иновативних метода у настави математике и развијање математичке и функционалне писмености ученика.

Конкурс је отворен за све наставнике математике у основним школама на територији Републике Србије и траје од 1. марта до 1. маја 2021. године. Пропозиције конкурсатекст задатка и пријаве за конкурс налазе се у прилогу. Како би стекли право на учествовање, учесници треба да попуне онлајн формулар и доставе прилоге који илуструју реализацију задатка „Примена наученог“ (Довољно је послати решење једног два приложена задатка).

Обавезни прилози подразумевају презентацију од највише 10 слајдова, која се доставља у PPT формату и PDF формату (максималне величине 20 мегабајта). Учесници могу доставити и друге доступне садржаје, на пример, линк или видео-запис о изведеном часу, утисцима ученика и томе слично у трајању од најдуже пет минута.

 

Стручни жири оцениће и одабрати три најбоља рада до 15. јуна 2021, а биће награђене и три школе из којих буде стигло највише радова.

Награде
Прва награда 
– лаптоп рачунар
Друга награда – таблет
Трећа награда – књиге издавачке куће „Вулкан издаваштво“
Награде за школе с највећим бројем радова – књиге издавачке куће „Вулкан издаваштво“

 

ПРОПОЗИЦИЈЕ КОНКУРСА можете преузети на линку

ТЕКСТ ЗАДАТКА можете преузети на линку

ОНЛАЈН ФОРМУЛАР

 

Надамо се да ћете учествовати на нашем наградном конкурсу и присуствовати свечаном проглашењу добитника, чије ћемо време и место објавити накнадно.

За све додатне информације можете нам писати на мејл vulkanucionica@vulkanznanje.rs

Желимо вам пуно успеха и среће!

Вулкан знање