Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
četvrtak, 29. februar 2024.
Vebinar za likovnu kulturu | 6. mart 2024.
Поштовани наставници,

 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Првенствено желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. Уџбеници ликовне културе Вулкан знања су савремени и иновативни, задовољавају све аспекте модерног образовања, посебно стога што упућују ученике у процес истраживачког рада, на самопроцену и самоевалуацију. Јединствени концепт и к��алитет наших уџбеника препознали су многи наставници широм Србије. 
Позивамо вас на вебинар током којег ћемо представити уџбеник Ликовна култура 6.

Биће нам драго да нам се придружите и сазнате зашто су наши уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо наставницима за што бољу реализацију наставе.
Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | 6. 3. 2024. у 18 часова
18.00–18.30: Презентација уџбеника Ликовна култура 6, ауторка уџбеника Катарина Трифуновић
18.30–18.40: Презентација дигиталног уџбеника на платформи mozaBook, уредница уџбеника
18.40–18.50: Евалуација и крај вебинара
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
КАТАЛОГ УЏБЕНИКА
ЛИКОВНА КУЛТУРА
Катарина Трифуновић

Ликовна култура 6, уџбеник за шести разред основне школе има развојно-формативну улогу са фокусом на учењу као конструкцији знања. Пажљиво осмишљеним активностима доприноси стварању педагошке интеракције између ученика и уџбеника и ученика и наставника.


ПРЕЛИСТАЈ УЏБЕНИК