Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
četvrtak, 01. septembar 2022.
Srećan početak nove školske godine!
Поштовани учитељи и наставници,


Желимо вам срећан и успешан почетак нове школске године! Након четири године успешног рада издавачке куће „Вулкан знање“ и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника, желимо да вам се захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Са задовољством вас обавештавамо да је уџбеник Биологија 5 „Вулкан знања“ ушао у ужи избор за најбољи европски уџбеник и награду BELMA AWARDS 2022. Подсећамо вас, „Вулкан знање“ je и прошле године било добитник признања Франкфуртског сајма књига за најбољи уџбеник у 2021. години – Златна награда за уџбеник „Дигитални свет 1“. Надамо се да ћемо и ове године добити ову престижну награду као потврду квалитета наших издања.

Учитељи који предају ученицима трећег разреда моћи ће да одаберу и користе наш уџбеник Дигитални свет 3 већ у овој школској години. Програм наставе и учења за овај предмет недавно је објављен. Верујемо да ће Комисије у што краћем року прегледати наш уџбеник и о томе ћемо вас благовремено информисати. Сви учитељи који се определе за уџбеник „Вулкан знања“ на време ће добити глобални и оперативне планове, као и предлоге дневних припрема.

Ослушкујући ваше потребе, а имајући у виду да се ове године бирају уџбеници за први и пети разред основне школе, припремили смо нове уџбенике. У питању је уџбенички комплет за Српски језик и књижевност и Свет око нас за 1. разред, као и Географија и Музичка култура за 5. разред. Такође, припремили смо и додатни комплет за Српски језик за 2. разред, Природу и друштво за 3. разред, Математику за 4. разред, као и Математику за 6. разред.

Као највећи домаћи издавач радимо на сталном побољшању квалитета и осавремењивању наших уџбеника. Тежимо да наши уџбеници и додатни материјали буду препознатљиви по квалитетном садржају и јединственом графичком и визуелном идентитету. Ваше похвале и избор наших уџбеника потврђују да смо на добром путу, те ћемо се и убудуће трудити да унапређујемо квалитет свих издања и померамо границе у издаваштву уџбеника.

Вулкан знање