Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 11. mart 2024.
Vebinar za engleski jezik | 14. mart
Поштовани наставници,

Захваљујемо на поверењу и интересовању које сте, током претходног периода, показали за нове уџбенике Вулкан знања за енглески 
језик.
 

Овим путем вас позивамо на вебинар током којег ће ваша колегиница, користећи примере из уџбеничких комплета The Story Garden 2 за 2. разред и Sprint 2 за 6. разред, приказати могућности које уџб��ници пружају и поделити са вама методичке савете како да их на најбољи начин искористите у настави.

Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | четвртак, 14. 3. 2024. у 18 часова
Предавач: Марина Копиловић

Марина Копиловић је професор енглеског језика у ОШ „Стеван Сремац” у Борчи.
И поред више од тридесет година искуства у раду са децом различитих узраста, ужива да се игра и експериментише. Као добар познавалац методике наставе уопште, одржала је бројне обуке за наставнике енглеског и других страних језика, али и за наставнике других предмета који се изучавају у основној школи.
Објавила је осам ауторских и један коауторски методички приручник за наставнике у основној школи и урадила је преко тридесет рецензија до сада.

 
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја.