Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
sreda, 24. januar 2024.
Vebinar za engleski jezik | 31. januar 2024.
Поштовани наставници,
 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Првенствено желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. Уџбеници енглеског језика Вулкан знања су савремени и иновативни и задовољавају све аспекте модерног образовања.
Позивамо вас на вебинар током којег ћемо представити уџбенике за енглески језик:
Тхе Сторy Гарден 2 за 2. разред и Спринт 2 за 6. разред.

Биће нам драго да нам се придружите и сазнате зашто су ови уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо наставницима за што бољу реализацију наставе.
Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | среда, 31. 1. 2023. у 18 часова
Тхе Сторy Гарден 2 својим јединственим Хеарт анд Минд приступом подстиче машту и креативност. Обиље разноврсних задатака, градираних по тежини омогућава сваком ученику да напредује у складу са својим способностима, а наставницима обезбеђује довољно материјала да сваки час буде динамичан и занимљив.
 
Спринт 2 помаже наставнику да прилагоди наставу индивидуалним потребама ученика. Јединствен и систематичан преглед граматике олакшава рад, а задаци различитих нивоа сложености, који уз то садрже елементе српске културе и традиције, учиниће наставу занимљивијом.
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја.