Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
petak, 28. januar 2022.
Vebinari za istoriju i digitalne udžbenike | Vulkan znanje
Уџбеници историје са одабраним историјским изворима од 5. до 8. разреда, писани према новом програму наставе и учења, у потпуности су засновани на настави оријентисаној ка исходима. Сваки уџбеник на једном месту обезбеђује наставницима све што им је потребно како би одржали квалитетан час – историјске изворе, занимљивости, мапе, илустрације, дигитални уџбеник – а ученицима квалитетно и занимљиво представљено градиво. 
Позивамо вас да се придружите вебинарима:
 
✔️4. фебруарa током којег ћемо представити уџбеник за 8. разред, као и остале штампане уџбенике историје
✔️17. фебруара током којег ћемо представити концепт дигиталних уџбеника за предметну наставу
Сви учесници вебинара добиће уверење о присуству. 
Поред представљања концепта уџбеника историје од 5. до 8. разреда, наши корисници ће причати о својим искуствима у настави и предностима уџбеника Вулкан знања, као и конкретним примерима како организовати наставу
 
Подстичући савремену, динамичну и интерактивну наставу, дигитални уџбеници Вулкан е-знања на једном месту садрже све што вам је потребно за реализацију успешног часа. Током вебинара о дигиталим уџбеницима представићемо активирање и основну употребу дигиталних уџбеникакреирање дигиталног одељења, као и примере добре праксе корисника наших дигиталних издања.
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
ВЕБИНАР ЗА ИСТОРИЈУ: 4. фебруар 2022. у 18 часова
ВЕБИНАР ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИЦИ: 17. фебруар 2022. у 18 часова