Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
četvrtak, 01. februar 2024.
Vebinar za razrednu nastavu | 8. februar 2024.
Поштовани учитељи,

 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Првенствено желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. Посебно захваљујемо свим учитељима који су се одазвали нашем позиву и помогли нам, својим стручним мишљењем и сугестијама, да унапредимо постојеће уџбенике и дали идеје за настанак потпуно нових издања. Као резултат заједничког рада, настали су нов�� уџбеници за 2. разредЛиковна култура за 1. разредПрирода и друштво за 4. разред. Подсећамо вас и на додатни унапређени комплет Математике за 4. разред, који је претходне године добио бројне похвале корисника.
Позивамо вас на вебинар током којег ћемо представити уџбенике Вулкан знања за 2. разред 

Биће нам драго да нам се придружите и сазнате зашто су ови уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо учитељима за што бољу реализацију наставе.
Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | 8. 2. 2024. у 18.30 часова
18.30–18.40: Српски језик 2, коауторка Тања Мартиновић
18.40–18.55: Математика 2, коауторка Нела Малиновић Јовановић
18.55–19.05: Свет око нас 2, ауторка Јелена Љубинковић
19.05–19.20: Музичка и Ликовна култура 2, уредница Јелена Добриловић

19.20–19.30: Евалуација и крај вебинара
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 

Уџбеници за разредну наставу Вулкан знања урађени су по новом програму наставе и учења и одобрени од стране Министарства просвете. Аутори наших уџбеника наставили су да следе концепт који се издвојио по јединственој методичко-дидактичкој апаратури, богатом илустративном материјалу и савременом дизајну.

Више информација потражите на нашем сајту
или пишите на имејл vulkanucionica@vulkanznanje.rs