Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
četvrtak, 08. decembar 2022.
Vebinar za engleski jezik
Поштовани наставници и наставнице енглеског језика,


Да ли желите иновативнију и другачију наставу? Да ли желите да оспособите своје ученике да успешно користе енглески језик у свакодневном животу? 
 
У сарадњи са издавачком кућом ELI – European Language Institute„Вулкан знање“ је припремило нове уџбенике за енглески језик: The Story Garden 1 за 1. разред и Sprint 1 за 5. разред.

Придружите нам се на вебинару и сазнајте зашто су ови уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо наставницима за што бољу реализацију наставе енглеског језика.
Сазнаћете и како је конципирана Mozik Education платформа за дигиталне уџбенике и које су предности коришћења наших дигиталних уџбеника у настави.
 
Позивамо вас да се придружите вебинару:
 
✔️ у среду, 14. децембра од 18 часова током којег ћемо представити концепт уџбеника за енглески језик, као и дигиталне уџбенике за енглески језик Вулкан е-знања.
Сви учесници вебинара добиће уверење о присуству. 

 
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја.
За све додатне информације пишите нам на мејл адресу radmila.grcic@vulkanznanje.rs или позовите на број телефона 011/74-56-025, 062/8005658.