Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
utorak, 23. mart 2021.
Техника и технологија 7 и 8 | Бесплатни вебинар

Поштовани наставници технике и технологије,
Придружите се презентацији уџбеничких комплета за технику и технологију током које ћемо, поред штампаних уџбеника и комплета материјала за 7. и 8. разред, представити и дигиталне уџбенике технику и технологију

 

Snimak vebinara održanog 23.03.2021, možete pogledati на линку

 

 

Засновани на исходима, новом програму наставе и учења, уџбеници технике и технологије омогућавају остваривање свих образовних циљева овог предмета: развијање техничко-технолошке писмености, као и одговорног односа према раду и производњи, животном и радном окружењу. Актуелни садржаји изложени су на интересантан и разумљив начин, у потпуности примерен узрасту ученика. 
Комплети материјала садрже све што је потребно за реализацију вежби из области технике и технологије. Пружају бројне идеје за извођење наставе, али и подстичу креативност, интересовање ученика за техничко стваралаштво и налажење сопствених техничких решења. Занимљиви пројектни задаци омогућавају активно учење, развијање функционалних знања и остваривање програмских исхода. Вежбе су различитог нивоа тежине, а могу се радити самостално, у пару или у мањој групи.