Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
utorak, 15. avgust 2023.
Odobren Digitalni svet za 4. razred!
С великим задовољством вас обавештавамо да је да је Министарство просвете одобрило уџбеник Дигитални свет за четврти разред основне школе. Са уџбеником за 4. разред завршена је серија уџбеника од 1. до 4. разреда коју су писали аутори који су 2021. године на Франкфуртском сајму књига награђени за најбољи европски уџбеник.

За ученике четвртог разреда припремили смо уџбеник који их упознаје са правилном употребом дигиталних уређаја за учење и  комуникацију, безбедним коришћењем интернета и алгоритамским начином размишљања. Новину у 4. разреду чине адекватно осмишљени пројекти који обједињују досадашња знања ученика из предмета Дигитални свет и овај предмет повезују са осталим предметима. Помоћу овог уџбеника ученици ће савладати почетне кораке у обради текста, научиће да цртају у програмима за цртање и користе основе програмирања за једноставне програме примерене њиховом узрасту.

Поред штампаних, припремили смо и дигиталне уџбенике, који садрже 3Д анимације, видео и аудио-записе, интерактивне тестове, образовне алате и игре за развој различитих когнитивних вештина.

За учитеље су у изради глобални, оперативни планови и дневне припреме које прате фонд од 36 часова.
Ваш примерак уџбеника већ сада можете поручити на мејл prodaja@vulkanznanje.rs или телефоном 011/7456-029.