Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 14. februar 2022.
ВЕБИНАРИ ЗА ИНФОРМАТИКУ И РАЧУНАРСТВО И ДИГИТАЛНЕ УЏБЕНИКЕ | ВУЛКАН ЗНАЊЕ
Оно што издваја наше уџбенике информатике и рачунарства у односу на остале јесу њихова структура, дизајн и бројне међупредметне и унутарпредметне корелације. Свака лекција има уводну причу како би ученици схватили да се тема која се обрађује појавила много пре појаве рачунара, а да су рачунари само помогли људима и олакшали им рад. Поред примера за вежбање датих у уџбенику, осмишљен је велики број додатних примера у електронској форми, постављених на познати онлајн репозиторијум. 
Позивамо вас да се придружите вебинарима:
 
✔️17. фебруара током којег ћемо представити концепт дигиталних уџбеника за предметну наставу
✔️22. фебруарa током којег ћемо представити уџбеник Информатика и рачунарство за 8. разред
Сви учесници веинара добиће уверење о присуству. 
Подстичући савремену, динамичну и интерактивну наставу, дигитални уџбеници Вулкан е-знања на једном месту садрже све што вам је потребно за реализацију успешног часа. Током вебинара о дигиталним уџбеницима представићемо активирање и основну употребу дигиталних уџбеникакреирање дигиталног одељења, као и примере добре праксе корисника наших дигиталних издања.

Поред представљања концепта уџбеничког комплета, наши корисници ће причати о својим искуствима у настави и предностима уџбеника Вулкан знања, као и конкретним примерима како организовати наставу
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
ВЕБИНАР ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИЦИ: 17. фебруар 2022. у 18 часова
ВЕБИНАР ЗА ИНФОРМАТИКУ И РАЧУНАРСТВО: 22. фебруар 2022. у 18 часова