Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
subota, 03. septembar 2022.
Vebinar Digitalni svet za 1, 2. i 3. razred
Поштовани учитељи,


С великим задовољством вас обавештавамо да је издавачка кућа Вулкан знање за школску 2022/23. припремила уџбеник Дигитални свет за трећи разред основне школе.

Вулкан знање добитник је признања Франкфуртског сајма књига за најбољи европски уџбеник у 2021. години 
– освојена Златна награда за уџбеник „Дигитални свет 1“. Исти ауторски тим написао је и уџбенике за Дигитални свет за други и трећи разред.

Уџбеници за дигитални свет 
Вулкан знања баве се темама из области информатике и рачунарства и намењени су ученицима првог, другог и трећег разреда основне школе. Главни циљ аутора јесте да ученике заинтересују за нови предмет и да им понуде различите задатке и игровне активности  које ће им помоћи да се упознају са основама програмирања.

Поред штампаних, припремили смо и дигиталне уџбенике, који садрже бројне 3Д анимације, видео и аудио-записе, интерактивне тестове, образовне алате и игре за развој различитих когнитивних вештина.

За учитеље су у изради оперативни план и дневне припреме које прате фонд од 36 часова.
Пријавите се за вебинар током којег ћемо представити концепт уџбеника за 1, 2. и 3. разред, као и дигитални уџбеник. Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
Предавачи:

Гордана Рацков, ауторка уџбеника Дигитални свет за 1, 2. и 3. разред
Арпад Пастор, аутор уџбеника Дигитални свет за 1, 2. и 3. разред

 
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. Изаберите један од понуђених термина:
СРЕДА 7. септембар 2022, у 18:00 часова
ПОНЕДЕЉАК 12. септембар 2022, у 19:00 часова