Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
utorak, 23. januar 2024.
Vebinar za fiziku | 30. januar 2024.
Поштовани наставници,
 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Првенствено желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. Уџбеници географије Вулкан знања су савремени и иновативни, задовољавају све аспекте модерног образовања, посебно стога што упућују ученике у процес истраживачког рада, на самопроцену и самоевалуацију. Јединствени концепт и квалитет наших уџбеника препознали су многи наставници широм Србије. 
Позивамо вас на вебинар током којег ћемо представити уџбенички комплет Физика 6.
Биће нам драго да нам се придружите и директно од аутора уџбеника сазнате зашто су ови уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо наставницима за што бољу реализацију наставе.
Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | 30. 1. 2023. у 18 часова
18.00–18:20: Презентација уџбеника Физика 6, аутор Љубиша Нешић
18.20–18:35: Презентација збирке задатака Физика 6, ауторка Татјана Мишић
18.35–18:50: Презентација дигиталног уџбеника Физика 6 на платформи мозаБоок, уредница Марина Обрадовић
18.50–19:00: Евалуација и крај вебинара
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 

Допуњено и измењено издање уџбеничког комплета Физика 6 састоји се од уџбеника и збирке задатака са лабораторијским вежбама. Прилагођени предзнању ученика из математике и других природних наука. Градиво је конципирано тако да подстиче ученике да самостално решавају проблемске задатке.