Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
utorak, 14. februar 2023.
Druženje sa Vulkan znanjem u Kraljevu
Поштовани наставници,
 
Након четири године успешног рада издавачке куће „Вулкан знање“ и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника, желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.
 
Ослушкујући ваше потребе, а имајући у виду да се ове године бирају уџбеници за пети разред основне школе, припремили смо нове уџбенике. У питању је уџбенички комплет за Српски језик и књижевност, Географију и Музичку културу за 5. разред, као и Математику за 6. разред. Такође, припремили смо и уџбенике за енглески језик The Story Garden 1 за први и Sprint 1 за пети разред основне школе.

Са великим задовољством позивамо вас на дружење са уредницама нових уџбеника за српски језик и књижевност, енглески језик и географију:
у уторак, 21. фебруара 2023. године у
хотелу „Турист“, Трг српских ратника 1, Краљево.

Дружење је организовано у термину од 11 до 15 часова.
ПРИЈАВА ЗА ДРУЖЕЊЕ У ВАШЕМ ГРАДУ
У пријатној атмосфери, уз топле напитке и послужење, представићемо Вам нова издања „Вулкан знања“ за српски језик и књижевност, енглески језик и географију.

За све пријављене учеснике припремили смо занимљиве промотивне материјале и потврду о присуству. 

Биће нам драго да будете наш гост! 
С поштовањем, 
Вулкан Знање

Уколико желите више информација, пишите нам на мејл адресу vulkanucionica@vulkanznanje.rs или позовите на број телефона 011/74-56-025 или  060/25-62-766