Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
sreda, 10. mart 2021.
Вулкан знање
Поштовани, 
 
Са великим задовољством Вас обавештавамо да ће се пети акредитовани стручни скуп за директоре васпитно-образовних установа одржати од 22. до 24. фебруара 2024. у хотелу „GRAND HOTEL PALACE”, у Солуну, у Грчкој, у организацији издавачке куће „Вулкан знање”.
Као и до сада, теме и садржаје стручног скупа прилагодили смо интересовањима која сте исказали, као и новинама важним за функционисање установа образовања и васпитања. Актуелне теме и еминентни предавачи обележиће и овај скуп „Вулкан знања”. Од просветног инспектора имаћете прилику да чујете новине које се односе на вођење дисциплинских поступака и изрицање мера, а на основу актуелних законских измена и допуна. Посебан осврт биће на примере из праксе и недоумице у вези са изрицањем мере удаљавања са посла, тј. са суспензијом запосленог.

О вредновању и самовредновању установа, као и о резултатима тог вредновања говориће се из два угла: из угла саветника, аналитичара и изведених закључака, као и из угла директора, практичара чија је установа прошла процес екстерног вредновања. То ће Вам помоћи да сагледате целину и тако се лакше и боље припремите за тај процес.

Платформа „ЧУВАМ ТЕ”, свакако један од најзначајнијих пројеката Владе Србије и Министарства просвете, наметнула се као тема за коју сте исказали посебно интересовање. Стога смо се потрудили да о тој теми, која је велики изазов а и неретко извор недоумица, говори предавач из Министарства просвете који је задужен за праћење тог пројекта и пружање подршке школама.

Верујемо да ће вам и друге теме бити од користи у свакодневном раду и да ће вам овај скуп, као и сви претходни, пре свега бити користан, да ћете на њему стећи примењива сазнања и да ћете га, наравно, упамтити по доброј атмосфери, за коју сте ви заслужни.
Стручни скуп „Вулкан знања” одржаће се у Солуну, граду вишеструко значајном за историју српског народа и у коме су наши сународници оставили неизбрисив траг. То је по величини и значају други град у Грчкој, одмах после Атине. Град раскошне лепоте и гостопримљивих људи са светски познатим културним наслеђем, питомом медитеранском климом, пријатним шеталиштима уз море, несвакидашњим богатством гастрономске понуде и занимљивим дешавањима током читаве године. 
ХОТЕЛ „GRAND HOTEL PALACE“ SOLUN
  • Котизација за стручни скуп износи 5.000 РСД без ПДВ-а
  • Цена за 2 ноћења (3 дана) − 2 пуна пансиона у двокреветној соби износи 32.800 РСД без ПДВ-а. У цену су урачунати и свечана вечера, сви садржаји хотела, туристички обилазак града. 
  • Доплата за самостални боравак у соби износи 5.250 РСД без ПДВ-а по ноћењу.
Уколико сте заинтересовани да присуствујете стручном скупу, молимо Вас да нас о томе обавестите, а пријаву пошаљете најкасније до 22. децембра 2023. године.
ПРИЈАВА ЗА СТРУЧНИ СКУП