Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 28. februar 2022.
ВЕБИНАРИ ЗА ТЕХНИКУ И ТЕХНОЛОГИЈУ | ВУЛКАН ЗНАЊЕ
С великим задовољством вас обавештавамо да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја за школску 2022/23. годину одобрило уџбеник Техника и технологија за 5. разред, чиме смо заокружили серију уџбеника од 5. до 8. разреда. Пратимо све промене у образовном систему тако да смо допунили уџбенике Технике и технологије за 7. и 8. разред у складу с последњим изменама програма наставе и учења. Сви ови уџбеници су добили одобрења Министарства просвете, науке и технолошког развоја и у школама ће моћи да се користе од септембра.
Позивамо вас да се придружите вебинару:
 
✔️ 3. марта од 18 часова током којег ћемо представити концепт уџбеника, као и конструкторских комплета за технику и технологију
 
Сви учесници веинара добиће уверење о присуству. 
Засновани на исходима, новом програму наставе и учења, уџбеници технике и технологије омогућавају остваривање свих образовних циљева овог предмета: развијање техничко-технолошке писмености, као и одговорног односа према раду и производњи, животном и радном окружењу. Актуелни садржаји изложени су на интересантан и разумљив начин, у потпуности примерен узрасту ученика. 
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
ВЕБИНАР ЗА ТЕХНИКУ И ТЕХНОЛОГИЈУ: 3. март 2022. у 18 часова