Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
utorak, 23. novembar 2021.
ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ УЏБЕНИКА ЗА ПРЕДМЕТНУ НАСТАВУ

Поштовани наставници, 

 

Са великим задовољством Вас позивамо на прeзентацију уџбеника за предметну наставу издавачке куће Вулкан знање. 
Наш ауторски тим, упознаће Вас са:
штампаним уџбеницима, који су препознатљиви по савременом дизајну, јединственој методичко-дидактичкој апаратури и богатом илустративном материјалу;
дигиталним уџбеницима, који садрже све што Вам је неопходно за реализацију савремене, динамичне и интерактивне наставе. 
Биће нам задовољство да Вам представимо могућности најсавременије образовне платформе Mozaik education и предности наших дигиталних и штампаних уџбеника.

Пратећи тренутну епидемиолошку ситуацију, презентације смо организовали у Вашем граду али и онлајн. 

ОНЛАЈН ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ:

Онлајн предметне презентације одржаће се у следећим терминима (Презентације уџбеника можете пратити преко You Tube канала Вулкан знања):

2. децембра 2021.

у 17.30 часова за предмете:

 информатика и рачунарство, линк за праћење презетнације

историја, линк за праћење презентације

физика, линк за праћење презентације

у 19.00 часова за предмете:

хемија, линк за праћење презетнације

техника и технологија, линк за праћење презетнације

ликовна култура, линк за праћење презетнације

 

8. децембра 2021.

у 17.30 часова за предмете:

математика, линк за праћење презентације

биологија, линк за праћење презентације

историја, линк за праћење презентације

информатика и рачунарство, линк за праћење презентације

физика, линк за праћење презентације

у 19.00 часова за предмете:

српски језик и књижевност, линк за праћење презентације

географија, линк за праћење презентације

хемија, линк за праћење презентације

техника и технологија, линк за праћење презентације

музичка култура, линк за праћење презентације

 

16. децембра 2021.

у 17.30 часова за предмете:

српски језик и књижевност, линк за праћење презентације

географија, линк за праћење презентације

у 19.00 часова за предмете:

математика, линк за праћење презентације

биологија, линк за праћење презентације

 

Сви пријављени учесници добиће на свој мејл линк за приступ презентацији најкасније 3 дана пред одржавање презентације. Молимо Вас да тачно попуните податке, како бисмо Вам послали приступни линк на исправну мејл адресу. Сви учесници онлајн презентација добиће потврду о присуству.

ПРИЈАВА ЗА ОНЛАЈН ПРЕЗЕНТАЦИЈУ  НА ЛИНКУ

ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ У ВАШЕМ ГРАДУ:

Уз занимљиву презентацију у Вашем граду очекује Вас рекламни материјал и потврда о присуству на презентацији. 

КРАГУЈЕВАЦ – 29. новембар, ОШ „Милутин и Драгиња Тодоровић“,  Саве Немањића 2, у 19.30 часова за предмете: српски језик и књижевност, математика, географија, историја, биологија, физика, хемија, информатика и рачунарство и техника и технологија.

УЖИЦЕ  – 1. децембар, Педагошки факултет, Трг Светог Саве 36, у 19 часова за предмете: српски језик и књижевност, математика, географија, историја, биологија, физика, хемија, информатика и рачунарство и техника и технологија.

БЕОГРАД –  2. децембар, ОШ „Краљ Петар Први“, Краља Петра 7 у 17.30 часова у за предмете информатика и рачунарство, историја, физика; у 19 часова за предмете хемија, техника и технологија, ликовна култура.

НОВИ САД 3. децембар, ОШ „Ђорђе Натошевић“, Максима Горког 54 у 19.30 часова за српски језик и књижевност, математика, географија, историја, биологија, физика и хемија.

ЧАЧАК – 7. децембар, Факултет техничких наука, Светог Саве 65, у 19 часова за предмете: српски језик и књижевност, математика, географија, историја, биологија, физика, хемија, информатика и рачунарство и техника и технологија.

БЕОГРАД –  8. децембар, Хотел ИН, Булевар Арсенија Чарнојевића 56 у 17.30 часова за предмете математика, биологија, историја, информатика и рачунарство, физика; у 19 часова српски језик и књижевност, географија, хемија, техника и технологија, музичка култура.
НИШ 9. децембар, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању, Париске Комуне бб, у 18 часова за предмете биологија, историја, географија; у 19.30 часова за предмете српски језик и књижевност, математика, хемија, физика

СМЕДЕРЕВО – 10. децембар, ОШ „Димитрије Давидовић“, Анте Протића 3, у 19.30 часова за српски језик и књижевност, математика, географија, историја, биологија, физика и хемија.

КРАЉЕВО – 13. децембар, ОШ „Четврти краљевачки батаљон“, Олге Јовичић-Рите 1, у 19.00 часова за српски језик и књижевност, математика, географија, историја, биологија, физика, хемија, информатика и рачунарство и техника и технологија.

ЛЕСКОВАЦ 14. децембар, Центар за стручно усавршавање у образовању Лесковац, Лесковачког одреда 6, у 18 часова за предмете биологија, историја, географија; у 19.30 часова за предмете српски језик и књижевност, математика, хемија, физика

КРУШЕВАЦ –  15. децембар, ОШ „Вук Караџић“, Југовићева 11, у 19 часова за предмете: математика, физика, биологија, историја; у 20 часова за спрски језик и књижевност, географија, хемија,  информатика и рачунарство и техника и технологија.

БЕОГРАД –  16. децембар, КОМБАНК ДВОРАНА, Дечанска 14, у 17.30 часова за предмете српски језик и књижевност и географију; у 19 часова за математику и биологију.

 

ПРИЈАВА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ У ВАШЕМ ГРАДУ НА ЛИНКУ