Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
petak, 25. mart 2022.
NAGRADNI KONKURS „ПRIMENA NAUČENOG“ ZA NASTAVNIKE MATEMATIKE
Поштовани наставници математике,

Вулкан знање припремило је нове уџбенике математике за 7. и 8. разред основне школе. Како бисмо вам приближили своја нова издања, која се по концепту и методичким решењима разликују од осталих уџбеника који постоје на тржишту, позивамо вас да учествујете у

 
НАГРАДНОМ КОНКУРСУ ВУЛКАН ЗНАЊА
за наставнике математике у основним школама
„ПРИМЕНА НАУЧЕНОГ“
Предмет овог конкурса је решавање пројектних задатака из уџбеника са збиркама задатака „Математика за 7. разред и „Математика за 8. разред ауторки Оливере Тодоровић и Верице Марковић у издању Вулкан знања. Циљ овог конкурса, као и наших уџбеника, јесте промовисање иновативних метода у настави математике и развијање математичке и функционалне писмености ученика.

Конкурс је отворен за све наставнике математике у основним школама на територији Републике Србије и траје од 1. априла до 15. јуна 2022. годинеПропозиције конкурса и пријаве за конкурс налазе се у прилогу овог мејла или на интернет страници 
www.vulkanznanje.rs. Како би стекли право на учествовање, учесници треба да попуне онлајн формулар и доставе прилоге који илуструју реализацију задатка „Примена наученог“ и евалуацију од стране ученика.

Обавезни прилози подразумевају презентацију од највише 20 слајдова, која се доставља у ППТ формату и ПДФ формату. Учесници могу доставити и друге доступне садржаје, на пример, линк или видео-запис о изведеном часу, утисцима ученика и томе слично у трајању од најдуже пет минута.
Стручни жири оцениће и одабрати три најбоља рада до 20. јуна 2022, а биће награђене и три школе из којих буде стигло највише радова. Најбољи радови ће бити проглашени најкасније до 28. јуна 2022.
 
Награде:
Прва награда 
– лаптоп рачунар
Друга награда 
– таблет
Трећа награда 
– књиге издавачке куће „Вулкан издаваштво“
Награде за школе с највећим бројем радова – књиге издавачке куће „Вулкан издаваштво“
ПРОПОЗИЦИЈЕ КОНКУРСА
ОНЛАЈН ФОРМУЛАР
Надамо се да ћете учествовати на нашем наградном конкурсу!

За све додатне информације контактирајте нас на имејл vulkanucionica@vulkanznanje.rs


Желимо вам пуно успеха и среће!

Вулкан знање