Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 06. februar 2023.
Druženje sa Vulkan znanjem u Kruševcu
Поштовани наставници,
Након четири године успешног рада издавачке куће „Вулкан знање“ и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника, желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.
 
Ослушкујући ваше потребе, а имајући у виду да се ове године бирају уџбеници за пети разред основне школе, припремили смо нове уџбенике. У питању је уџбенички комплет за Српски језик и књижевност,Географијуи Музичкукултуруза 5. разред, каои Математику за 6. разред. Такође, припремили смо иуџбеникеза енглески језик The Story Garden 1 за први и Sprint 1 за пети разред основне школе.

Са великим задовољством позивамо васна дружење сауредницама нових уџбеника засрпски језик и књижевност, енглески језик и географију:
у петак, 10. фебруара 2023. године у
кафеу„Арабика“, Чолак-Антина 5
, Крушевац.
Дружење је организовано у термину од 11до 15часова.
ПРИЈАВА ЗА ДРУЖЕЊЕ У ВАШЕМ ГРАДУ
У пријатној атмосфери, уз топле напитке и послужење, представићемо Вам нова издања „Вулкан знања“ за српски језик и књижевност, енглески језик и географију.

За све пријављене учеснике припремили смо занимљиве промотивне материјале и потврду о присуству.

Биће нам драго да будете наш гост!
С поштовањем,
Вулкан Знање

Уколико желите више информација,пишите нам на мејл адресуvulkanucionica@vulkanznanje.rs или позовите на број телефона 011/74-56-025 или060/25-62-766