Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 13. januar 2020.
Дигитални уџбеници Вулкан знања

Дигитални уџбеници Вулкан знања на једном месту садрже све што је потребно за креирање динамичне, интерактивне наставе. Сами одлучујете да ли ћете уџбеник Вулкан е-знања користити и у онлајн или у офлајн режиму, и колико времена и простора ћете посветити дигиталним уџбеницима и креирању дигиталне учионице. За све недоумице имате подршку тима Вулкан знања – eznanje@vulknaznanje.rs.

 

Дигитални уџбеници садрже 30-40% додатног садржаја за систематизацију градива, више од 1.300 3Д анимација, преко 900 видео-записа, галерије фотографија, едукативне филмове, као и интерактивне алате и игрице!

 

Квалитет дигиталних уџбеника Вулкан е-знање препознали су Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Завод за унапређивање образовања и васпитања, те су наша издања уврстили у Пројекат дигитална учионица, и донели трајна одобрења за употребу дигиталних уџбеника Вулкан знања за 2. и 6. разред. Њиховом применом поспешују се дигиталне компетенције за рад уз помоћ информационо-комуникационих технологија, а мултимедијални садржаји Вулкане-знања промовишу педагошке примене ИКТ-а у настави са фокусом на интеракцију са свим чиниоцима наставног процеса и доприносе разумевању свих карактеристика дигиталног образовања у 21. веку.

 

Pogledajte video.