Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
utorak, 30. januar 2024.
Prezentacije udžbenika za 2. razred u Beogradu
Поштовани учитељи,
 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Захваљујемо свима на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. Посебно захваљујемо свим учитељима који су се одазвали нашем позиву и помогли нам, својим стручним мишљењем и сугестијама, да унапредимо постојеће уџбенике и дали идеје за настанак потпуно нових издања. Као резултат заједничког рада, настали су
 нови уџбени��и за 2. разредЛиковна култура за 1. разредПрирода и друштво за 4. разред. Подсећамо вас и на додатни унапређени комплет Математике за 4. разред, који је претходне године добио бројне похвале корисника.
 
Са великим задовољством позивамо вас на презентације уџбеника за 2. разред основне школеПрезентације смо организовали у вашем граду али и онлајн. Изаберите термин и место одржавања презентације који вам највише одговара:
уторак, 6. фебруар 2024. године, Дом војске Србије,
Браће Југовића 19, Београд, у 18.30 часова
или
вебинар, четвртак 8. фебруар 2024. године, у 18.30 часова.
ПРИЈАВА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ У ВАШЕМ ГРАДУ
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР
За све присутне учеснике на презентацији 6. фебруара припремили смо занимљиве промотивне материјале и потврду о присуству


Биће нам драго да будете наш гост! 
С поштовањем, 
Вулкан Знање
Уџбеници за разредну наставу Вулкан знања урађени су по новом програму наставе и учења и одобрени од стране Министарства просвете. Аутори наших уџбеника наставили су да следе концепт који се издвојио по јединственој методичко-дидактичкој апаратури, богатом илустративном материјалу и савременом дизајну.

Уколико желите више информација, пишите нам на мејл адресу вулкануционица@вулканзнање.рс или позовите на број телефона 011/74-56-025 или  011/74-56-029.