Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
sreda, 17. januar 2024.
Vebinar za geografiju | 24. januar 2024.
Поштовани наставници,
 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Првенствено желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. Уџбеници географије Вулкан знања су савремени и иновативни, задовољавају све аспекте модерног образовања, посебно стога што упућују ученике у процес истраживачког рада, на самопроцену и самоевалуацију. Јединствени концепт и квалитет наших уџбеника препознали су многи наставници широм Србије. 
Позивамо вас на вебинар током којег ћемо представити уџбеник Географија 6, аутора Мирослава Грујића.
Биће нам драго да нам се придружите и сазнате зашто су ови уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо наставницима за што бољу реализацију наставе.
Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | 24. 1. 2023. у 18 часова
18.00–18:40: Презентација уџбеника Географија 6, аутор Мирослав Грујић
18.40–18:50: Презентација дигиталног уџбеника Географија 6 на платформи мозаБоок, уредница Јелена Добриловић
18.50–19:00: Евалуација и крај вебинара
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 

Уџбеник Географија 6 концептуално се надовезује на уџбеник за пети разред. И овде је јасно приметна ауторова намера да добро структуриране теме и лекције прожме с различитим задацима и тако код ученика подстакне активно учешће и критичко мишљење. Истраживачки задаци и предлози за групне активности стимулишу развој како кључних међупредметних вештина и компетенција тако и сарадничког рада.

Уџбеник Географија 6 ушао је у ужи избор за најбољи европски уџбеник и престижну награду БЕЛМА 2023.