Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 14. februar 2022.
Vebinar za razrednu nastavu i digitalne udžbenike | Vulkan znanje
Уџбеници за разредну наставу Вулкан знања урађени су по новом програму наставе и учења и одобрени од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Аутори наших уџбеника наставили су да следе концепт који се издвојио по јединственој методичко-дидактичкој апаратури, богатом илустративном материјалу и савременом дизајну.
Позивамо вас да се придружите вебинарима:
 
✔️10. фебруара током којег ћемо представити концепт дигиталних уџбеника за разредну наставу
✔️18. фебруарa или 2. марта током којих ћемо представити уџбеничке комплете за 4. разред
Сви учесници вебинара добиће уверење о присуству. 
Подстичући савремену, динамичну и интерактивну наставу, дигитални уџбеници Вулкан е-знања на једном месту садрже све што вам је потребно за реализацију успешног часа. Током вебинара о дигиталним уџбеницима представићемо активирање и основну употребу дигиталних уџбеникакреирање дигиталног одељења, као и примере добре праксе корисника наших дигиталних издања.

Током вебинара који су заказани за 18. фебруар и 2. март, поред представљања концепта уџбеничких комплета за 4. разред, наши корисници причаће о својим искуствима у настави и предностима уџбеника Вулкан знања, као и конкретним примерима како организовати наставу
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
ВЕБИНАР ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИЦИ: 10. фебруар 2022. у 18 часова
ВЕБИНАР ЗА 4. РАЗРЕД: 18. фебруар 2022. у 18 часова
ВЕБИНАР ЗА 4. РАЗРЕД: 2. март 2022. у 18 часова