Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
petak, 26. januar 2024.
Vebinar za srpski jezik i književnost | 1. februar 2024.
Поштовани наставници,

 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Првенствено желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. Ауторски тим који предводи проф. др Александар Јерков унапредио је уџбенички комплет за српски језик и књижевност за 6. разред. Јединствени концепт и квалитет наших уџбеника препознали су многи наставници широм Србије. 

 
Позивамо вас на вебинар током којег ћемо представити нови, редизајнирани уџбенички комплет Српски језик и књижевност 6.

Биће нам драго да нам се придружите и сазнате зашто су ови уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо наставницима за што бољу реализацију наставе.
Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | 1. 2. 2024. у 18 часова
18.00–18.20: Читанка 6, ауторка Анђелка Петровић
18.20–18.40: Граматика 6, ауторка Данијела Милићевић
18.40–18.55: Радна свеска 6 и додатна издања за српски језик и књижевност, уредница Светлана Ружић
18.55–19.05: Евалуација и крај вебинара
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 

Вулкан е-знање је најсавременија образовна платформа за е-уџбенике. Дигитални уџбеници у потпуности су прилагођени савременој интерактивној настави и на једном месту обезбеђују све што је неопходно наставнику и ученику за квалитетан рад на часу и код куће.