Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 07. februar 2022.
Vebinari za fiziku i digitalne udžbenike | Vulkan znanje
Уџбеници физике поступно и на занимљив начин обрађују основне појмове и законе физике, на основу којих ће ученици разумети појаве у природи и значај физике у свакодневном животу. Аутори са дугогодишњим искуством у настави направили су уџбеничке комплете од 6. до 8. разреда, чији је садржај заснован на савременим достигнућима из ове области и актуелним информацијама. У њему се налази довољан број вежби и огледа који су предвиђени за реализацију програма наставе и учења. 
Позивамо вас да се придружите вебинар��ма:
 
✔️11. фебруарa током којег ћемо представити уџбенички комплет за 8. разред
✔️17. фебруара током којег ћемо представити концепт дигиталних уџбеника за предметну наставу
Сви учесници вебинара добиће уверење о присуству. 
Поред представљања концепта уџбеничког комплета, наши корисници ће причати о својим искуствима у настави и предностима уџбеника Вулкан знања, као и конкретним примерима како организовати наставу
 
Подстичући савремену, динамичну и интерактивну наставу, дигитални уџбеници Вулкан е-знања на једном месту садрже све што вам је потребно за реализацију успешног часа. Током вебинара о дигиталним уџбеницима представићемо активирање и основну употребу дигиталних уџбеникакреирање дигиталног одељења, као и примере добре праксе корисника наших дигиталних издања.
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
ВЕБИНАР ЗА ФИЗИКУ: 11. фебруар 2022. у 18 часова
ВЕБИНАР ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИЦИ: 17. фебруар 2022. у 18 часова