Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
petak, 11. februar 2022.
Vebinar za srpski jezik i književnost i digitalne udžbenike
Ауторски тим у уџбеничким комплетима за српски језик и књижевност наставницима нуди новине, динамику и другачији приступ градиву. У уџбеничким комплетима за српски језик и књижевност од 5. до 8. разреда заступљени су сви обавезни текстови прописани програмом наставе и учења, изборни текстови, текстови из домаће лектире, као и текстови из допунског избора лектире. Сваки уџбенички комплет има и своју дигиталну верзију – дигитални уџбеник. Одабрани приступ у тумачењу текстова омогућава и интеграцију знања, вештина, ставова и вредности које ученик гради, проширује и продубљује. Креативна и садржајна упутства за рад на тексту омогућавају сваком ученику да сам изабере пут којим ће испунити одређене захтеве, у складу са својим могућностима.
Позивамо вас да се придружите вебинарима:
 
✔️17. фебруара током којег ћемо представити концепт дигиталних уџбеника за предметну наставу
✔️21. фебруарa током којег ћемо представити уџбенички комплет за 8. разред
Сви учесници веинара добиће уверење о присуству. 
Подстичући савремену, динамичну и интерактивну наставу, дигитални уџбеници Вулкан е-знања на једном месту садрже све што вам је потребно за реализацију успешног часа. Током вебинара о дигиталним уџбеницима представићемо активирање и основну употребу дигиталних уџбеника, креирање дигиталног одељења, као и примере добре праксе корисника наших дигиталних издања.

Поред представљања концепта уџбеничког комплета, наши корисници ће причати о својим искуствима у настави и предностима уџбеника Вулкан знања, као и конкретним примерима како организовати наставу
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
ВЕБИНАР ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИЦИ: 17. фебруар 2022. у 18 часова
ВЕБИНАР ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ: 21. фебруар 2022. у 18 часова