Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 21. mart 2022.
NOVO IZDANJE - Književna memorija

Планер-вежбанка са меморијским картицама олакшаće ученицима припрему завршног испита. Уз ово јединствено дидактичко средство ученици ће лако запамтити све писце од 5. до 8. разреда, њихова књижевна дела, род и врсту и тако неће изгубити поене на малој матури. Ученици ће једноставно и лако пратити како напредују из месеца у месец, све до комплетне припреме завршног испита.

Свако књижевно дело буди асоцијације током читања и та асоцијација-слика помаже нам да трајно запамтимо дела, писце, јунаке, сцене..

Ученик црта своју асоцијацију-слику на књижевно дело у планер, а након тога исту слику нацртаће и на меморијским картицама, што ће му помоћи да трајно запамти одређено дело, да напредује, обнавља своје знање, али истовремено и да се игра са другарима, укућанима, те да тако и даље учи. Поред игара које је ауторка понудила за сваки разред, ученик има небројене могућности и да сам осмисли нове игре које ће играти у групи или у пару.

Важно је да ученик савлада све писце и књижевна дела и да не изгуби ниједан поен на завршном испиту, јер је сваки поен важан за достизање жељеног циља. Књижевна меморија ће му у томе бити најбољи помоћник! Меморисање дела и писаца са њом ће бити лако и забавно!

Detalje o ceni i načinu poručivanja potražite na stranici na LINKU.