Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
ponedeljak, 19. februar 2024.
Vebinar za matematiku | 26. februar 2024.
Поштовани наставници,

 
Ово је пета година успешног рада издавачке куће Вулкан знање и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника. Првенствено желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.

Из године у годину, стално побољшавамо квалитет наших уџбеника, унапређујемо постојећа и стварамо нова издања. После уџбеника за пети, седми и осми разред, ауторка Оливера Тодоровић написала је и уџбеник са збирком задатака за шести разред, који је конципиран на исти начин и садржи исте елементе. Јединствени концепт и квалитет наших уџбеника препознали су многи наставници широм Србије. 
Позивамо вас на вебинар током којег ћемо представити уџбеник Математика 6.

Биће нам драго да нам се придружите и сазнате зашто су ови уџбеници аутентични, као и какву подршку пружамо наставницима за што бољу реализацију наставе.
Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.
ПРИЈАВА ЗА ВЕБИНАР | 26. 2. 2024. у 18 часова
18.00–18:35: Презентација уџбеника Математика 6, ауторка уџбеника
18.35–18:50: Презентација дигиталног уџбеника на платформи мозаБоок, уредница уџбеника
18.50–19:00: Евалуација и крај вебинара
Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 
КАТАЛОГ УЏБЕНИКА
МАТЕМАТИКА 6
Оливера Тодоровић

У једној књизи обједињени су уџбеник и збирка задатака. Уџбеник помаже ученицима да развијају критички начин мишљења, истраживачки дух, разумеју за шта су им потребна стечена знања из математике и да науче да их примењују у реалним ситуацијама.

ПРЕЛИСТАЈ УЏБЕНИКЕ