Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
četvrtak, 01. decembar 2022.
Druženje sa autorima i urednicama udžbenika za razrednu nastavu u Kraljevu
Поштовани учитељи,
 
Након четири године успешног рада издавачке куће „Вулкан знање“ и коришћења наших штампаних и дигиталних уџбеника, желимо да вам захвалимо на сарадњи и поверењу које сте нам указали.
 
Ослушкујући ваше потребе и сугестије, а имајући у виду да се ове године бирају уџбеници за први разред основне школе, припремили смо нове уџбенике за разредну наставу. Реч је о уџбеничким комплетима за Српски језик и Свет око нас за 1. разред. Осим тога, припремили смо и додатне уџбеничке комплете за Српски језик за 2. разредПрироду и друштво за 3. разред, као и Математику за 4. разред.
Са великим задовољством позивамо вас на дружење са ауторима и уредницама нових уџбеника за разредну наставу:
у уторак, 6. децембра 2022. године у хотелу „Турист“, Трг српских ратника 1, Краљево. Дружење је организовано у термину од 10.00 до 15.00 часова.
 
У пријатној атмосфери хотела, уз топле напитке и послужење, представићемо Вам уџбенички комплет за 1. разред и нова издања „Вулкан знања“ за разредну наставу. 
За све пријављене учеснике припремили смо занимљиве промотивне материјале и потврду о присуству. 

Биће нам драго да будете наш гост! 
С поштовањем, 
Вулкан Знање

 
ПРИЈАВА ЗА ДРУЖЕЊЕ У ВАШЕМ ГРАДУ

Уколико желите више информација, пишите нам на мејл адресу vulkanucionica@vulkanznanje.rs или позовите на број телефона 011/74-56-025 или  060/25-62-766