Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Нела Малиновић-ЈовановићРођена 05. 02. 1968. године у Врању. Основну школу и гимназију завршила у Врању. Носилац дипломе „Вук Караџић“ за постигнути успех у основној и средњој школи.Основне студије завршила на Природно-математичком факултету у Београду, на групи за Математику, одсек за Рачунарство и информатику. Магистрирала 2003. године на Учитељском факултету у Врању, на групи за Методику наставе математике одбранивши магистарску тезу под насловом: Програмски задаци наставе о ...

NOVO IZDANJE – MATEMATIKA 4, UDŽBENIK 1. I 2. DEO

Oblast: Četvrti razred
Broj i datum odobrenja: 650-02-00380/2022-07 od 21.4.2023.
ISBN: 978-86-10-04256-6
Format: 205 x 275
Broj strana: 98 + 108
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 960,00 DIN

Уџбеник Математика 4 је радног карактера, са јасном и доследном структуром. Подржава повезивање новог садржаја са претходно обрађиваним, као и са искуствима ученика. Брижљиво одабраним примерима и разноврсним налозима подстиче активну улогу ученика у долажењу до сазнања и самостално извођење закључака. Уџбеник садржи мноштво разноврсних задатака који упућују ученике на решавање теоријских и практичних проблема и примену математике у реалним животним ситуацијама. Такође, већина лекција садржи теме за истраживачки рад које могу бити добра основа за пројектно учење.

Ослушкујући потребе и сугестије корисника, припремили смо ново прерађено издање уџбеничког комплета за четврти разред.

  • Уџбеник jе функционално подељен на два дела.
  • У односу на претходно издање, измењен је садржај појединих наставних јединица. Поједностављени су одређени примери које ученици решавају у току учења новог градива.
  • Део задатака је прилагођен или замењен мање захтевним, тако да уџбеник садржи више задатака средњег нивоа сложености.
  • На појединим странама је повећан простор за уписивање или цртање решења.
  • На страницама предвиђеним за увежбавање и систематизацију уведене су ознаке за тежину задатка, које омогућавају јасну процену нивоа достигнућа и праћење напретка ученика.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar