Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Danijela Milićević - Sunčica Rakonjac Nikolov - Katarina Kolaković - Anđelka PetrovićДанијела Милићевић је дипломирала на Филолошком факултету у Београду и стекла звање професора српског језика и књижевности са општом књижевношћу.Сунчица Ракоњац Николов је рођена у Београду 1975. године. Завршила је Трећу београдску гимназију и Филолошки факултет у Београду, смер српска књижевност и језик са општом књижевношћу.Анђелка Петровић је дипломирала и магистрирала на Филолошком факултету у Београду ...

SRPSKI JEZIK I KNJIŽEVNOST 5, RADNA SVESKA

Oblast: Srpski jezik i književnost
Broj i datum odobrenja: 650-02-00371/2022-07 од 23.12.2022.
ISBN: 978-86-10-04271-9
Format: 205 x 275
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 760,00 DIN
По први пут, методички обрађена радна свеска, са развијеном апаратуром која омогућава више нивоа провере напредовања ученика и усвојеног знања.
У потпуности заснована на моделу питања која долазе на малој матури, омогућава поступну припрему за завршни испит у основном образовању. Разумем прочитано – задаци за проверу разумевања прочитаног текста и проналаска важних информација које су у њему дате. Обнављам научено – задаци којима се проверава у ком степену је ученик савладао књижевне појмове.  Откривам ново – задаци чија је сврха да прошире и обогате језичку културу ученика. Посебну новину представљају задаци отвореног типа који подстичу литерарно изражавања ученика.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar