Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Miroslav Sekulić, Zoran Luković

- Miroslav Sekulić, Zoran Luković

Miroslav Sekulić, Zoran Luković

Мирослав Секулић 

је рођен у Лозници 1971. године, где је завршио средњу машинску школу. Студије Обраде дрвета је завршио у Београду, а мастер студије Технике и информатике је завршио на Техничком факултету у Чачку. Искуство из области грађевине је стекао током десетогодишњег рада и у тој струци. Професор је технике и информатике у основној школи „Вук Караџић“ у Лозници. Своја искуства у раду из различитих области технике је преточио у наставни процес при раду са ученицима.

Зоран Луковић

је стекао звање професора технике и информатике на Факултету техничких наука у Чачку.  Професор је технике и информатике у Основној школи „Др Драгиша Мишовић“ у Чачку и дугогодишњи сарадник у настави на факултету Техничких наука у Чачку. Аутор је и реализатор неколико програма стручног усавршавања у настави, акредитованих од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања.

Ради као предавач у Образовном центру „Академија“ у Чачку где је реализовао велики број обука за децу, одрасле, лица са инвалидитетом и за Националну службу за запошљавање. Аутор је преко 20 сајтова основних и средњих школа.