Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Kako otvoriti Vulkan e-znanje nalog?

У веб прегледачу који користите укуцајте следећу адресу: https://vulkanznanje.rs/e-znanje.

Ако очитате QR-код који се налази на унутрашњој корици вашег уџбеника, одвешће вас на исту страницу. У случају да сте на сајту Вулкан знања, потражите у десном горњем углу екрана линк Регистрација за наставнике.

Можете прочитати ово кратко упутство или одмах прећи на отварање налога кликом на дугме Регистрација / Пријава, или доле на дугме Почните.

 

 

Одаберите црвено поље нови корисник - наставник. Отвориће вам се страна Регистрација за наставнике.

 

 

У празна поља унесите своје основне податке. (Ако користите бесплатну е-пошту, уверите се да је ваш имејл налог активан, јер ће линк за активацију Вулкан е-знање налога бити послат само на ту имејл адресу. Негде запишите и сачувајте или добро упамтите шифру коју сте унели, јер ћете се помоћу лозинке пријављивати на ваш Вулкан е-знање налог. Уколико сте имали налог на сајту Mozaik education потребно је да употребите нову имејл адресу приликом регистрације.

Затим унесите податке о наставнику, одаберите позицију, предмет и сва остала поља поред којих је звездица, јер су то обавезна поља без којих нећете моћи да завршите процес регистрације.

(Напомена: Ако одаберете учитељица, поље предмет није обавезно.)

Попуните и податке о школи - у падајућем менију одаберите место, а у другом назив школе.

Уколико желите да се прикључите тиму Вулкан знања, обележите неку од следећих опција. И, на крају, означите поља да се слажете са регистрацијом и прихватате прописану политику приватности.

(Напмена: Молимо вас, прочитајте нашу политику приватности, јер без означених поља да се слажете нећете моћи да комплетирате регистрацију.)

На крају, кликните на линк НАПРАВИ НАЛОГ.

Ако сте исправно унели све податке, послат вам је имејл који садржи линк за активацију вашег налога.

 

 

Отворите своју е-пошту и пронађите имејл "Потврда регистрације" који сте добили од Вулкан е-знања. Кликните на линк за активирање налога.

 

Напомена! Ако не активирате свој налог на у року од 24 сата, он ће се избрисати.

 

 

Отвориће вам се веб страна на сајту Вулан знања на којој је потврда да сте успешно активирали ваш налог.

Након тога, пријавите се на свој налог користећи имејл адресу и шифру које сте унели при прављењу налога.