Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Драгана Милошевић је рођена 1.3.1977. године у Крагујевцу. Године 1996. уписује Природно-математички факултет, Институт за географију на смеру дипломирани географ- туризмолог, Од 2016. има научно звање доктора наука из области методике наставе географије. Од 2003. године запослена је у ОШ „Светозар Марковић“ у Лапову као предметни наставник географије.Miroslav Grujić oсновну школу и Гимназију завршио у Кикинди, након чега уписује Природно-математички факултет у Новом Саду смер ...

GEOGRAFIJA 8, UDŽBENIK

Oblast: Geografija
Broj i datum odobrenja: 650-02-00342/2020-07 од 1.2.2021.
ISBN: 978-86-10-03430-1
Format: 205 x 275 mm
Broj strana: 292
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 1.200,00 DIN
Географија 8 је савремено конципиран уџбеник, богате методичко-дидактичке апаратуре, написан тако да пре свега омогући лако остваривање исхода прописаних програмом наставе и учења. Уџбеник је логички структуриран и ученицима нуди могућност активног, критичког и стваралачког односа према ономе што могу да сазнају из наставног градива. Активном учењу доприносе мотивациона питања на почетку наставних јединица, налози да ученици нешто израчунају, графички прикажу, покажу на географској карти, разноврсни задаци за обнављање градива на крају наставних јединица, те појмовне мапе на крају наставних тема. 
Новина у уџбенику јесте што ученици континуирано по окончању наставне лекције/теме имају могућност да стечена знања искористе за самостално истраживање географије свог завичаја. У ту сврху уз уџбеник је дат и сепарат „Алманах завичаја“. Аутори су осмислили иновативан приступ обради ове теме који ће на најлакши, али и најфункционалнији начин омогућити остваривање тражених исхода.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar