Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Нела Малиновић-ЈовановићРођена 05. 02. 1968. године у Врању. Основну школу и гимназију завршила у Врању. Носилац дипломе „Вук Караџић“ за постигнути успех у основној и средњој школи.Основне студије завршила на Природно-математичком факултету у Београду, на групи за Математику, одсек за Рачунарство и информатику. Магистрирала 2003. године на Учитељском факултету у Врању, на групи за Методику наставе математике одбранивши магистарску тезу под насловом: Програмски задаци наставе о ...

NOVO IZDANJE – MATEMATIKA 4, RADNA SVESKA 1. I 2. DEO

Oblast: Četvrti razred
Broj i datum odobrenja: 650-02-00380/2022-07 od 21.4.2023.
ISBN: 978-86-10-04257-3
Format: 205 x 275
Broj strana: 90 + 98
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 960,00 DIN

Радна свеска концепцијски прати уџбеник. На почетку Радне свеске налазе се многобројни задаци намењени обнављању садржаја обрађиваног у претходном разреду. Лекције садрже разноврсне типове задатака који подстичу различите мисаоне операције. Задаци су различитих нивоа сложености и обележени су на занимљив начин. Свака област завршава се низом задатака за проверу/самопроверу усвојености садржаја. На крају Радне свеске налазе се странице са мноштвом задатака којима се систематизује научено у четвртом разреду.

Ново издање Радне свеске измењено је у складу са сугестијама наставника.

  • Велики број примера је прилагођен и поједностављен тако да их већина ученика може решити самостално.
  • Додато је више задатака средњег нивоа сложености.
  • Простор предвиђен за рад на задацима повећан је на многим страницама чиме је ученицима олакшано уписивање решења или цртање.
  • Додатно су илустровани поједини примери.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar