Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Дигiтално образовање 2021 | Предавање Вулкан знања

Поштовани,

 

Као сребрни партнер конференције „Дигитално образовање 2021“, одазвали смо се позиву Центра за образовне технологије на западном Балкану, учешћем у оквиру предавања акредитованог стручног скупа. Представићемо нашу платформу за дигиталне уџбенике, јединствену подршку у организовању дигиталне наставе. 

 

Предавање „Савремени дигитални уџбеници – Вулкан знање за најбоље образовање“, Божана Мирков уредница Вулкан знања, одржаће се у суботу 10. априла у 11.45.

А Г Е Н Д А

 

Конференција „Дигитално образовање 2021“ је бесплатни акредитовани стручни скуп у организацији Центра за образовне технологије на западном Балкану који ће се одржати путем интернета 8−10. априла 2021. године. Конференција је намењена наставницима разредне и предметне наставе у основним и средњим школама, васпитачима у предшколским установама, као и свим запосленим у образовању.

 

 

>>>
Ликовна култура 7 и 8 | Бесплатни вебинар

Поштовани наставници ликовне културе,

 

Уколико нисте били у могућности да присуствујете нашим првим вебинарима, придружите се презентацији уџбеника  за ликовну културу током које ћемо, поред штампаних уџбеника за 7. и 8. разред, представити и дигиталне уџбенике ликовну културу.

 

Snimak vebinara održanog 25.03.2021, možete pogledati на линку

 

Уџбеници ликовне културе од 5. до 8. разреда омогућавају предавачу да у фокусу извођења наставе буду активности ученика. Својим садржајем и дидактичком апаратуром ови уџбеници доприносе стицању знања кроз дијалог и активно учествовање у настави. 

>>>
Стручни скуп за директоре школа | Фрушка гора, „Фрушке терме“ НОВИ ТЕРМИН

Поштоване директорке и директори, 

Обавештавамо вас да ће се стручни скуп под називом „Школски систем пред изазовом − улога директора“, одржати у новом термину од 22. до 24. априла 2021. у хотелу „Фрушке терме“ на Фрушкој гори. Стручни скуп је акредитовао Завод за унапређивање образовања и васпитања. 

 

Искористите прилику да присуствујете стручним и корисним предавањима у пријатном окружењу − прве терме у Србији, етно ресторан, Бања Врдник.

Пријављени учесници за термин у марту који је одложен аутоматски су пријављени за нови термин. 

 

Током трајања скупа биће испоштоване све препоручене мере превенције ширења вируса ковид 19. У затвореном простору обезбедили смо прописану удаљеност међу учесницима од најмање 2 метра, уз обавезно ношење маски. Бринући о вашој безбедности, поред радног материјала, спремили смо за вас заштитне маске и дезинфекциона средства.

 

За све додатне информације стојимо вам на располагању.

Контакт особа: Александра Вељовић
Телефон: 011/7456029
Мобилни: 062/8005654
Имејл:  
strucniskup@vulkanznanje.rs

 

>>>
Техника и технологија 7 и 8 | Бесплатни вебинар

Поштовани наставници технике и технологије,
Придружите се презентацији уџбеничких комплета за технику и технологију током које ћемо, поред штампаних уџбеника и комплета материјала за 7. и 8. разред, представити и дигиталне уџбенике технику и технологију

 

Snimak vebinara održanog 23.03.2021, možete pogledati на линку

 

Засновани на исходима, новом програму наставе и учења, уџбеници технике и технологије омогућавају остваривање свих образовних циљева овог предмета: развијање техничко-технолошке писмености, као и одговорног односа према раду и производњи, животном и радном окружењу. Актуелни садржаји изложени су на интересантан и разумљив начин, у потпуности примерен узрасту ученика. 
Комплети материјала садрже све што је потребно за реализацију вежби из области технике и технологије. Пружају бројне идеје за извођење наставе, али и подстичу креативност, интересовање ученика за техничко стваралаштво и налажење сопствених техничких решења. Занимљиви пројектни задаци омогућавају активно учење, развијање функционалних знања и остваривање програмских исхода. Вежбе су различитог нивоа тежине, а могу се радити самостално, у пару или у мањој групи.

 
>>>
Хемија 7 и 8 | Бесплатни вебинар

Поштовани наставници хемије,

Уколико нисте били у могућности да присуствујете нашим првим вебинарима, придружите се презентацији уџбеничких комплета за хемију током које ћемо, поред штампаних уџбеника за 7. и 8. разред, представити и дигиталне уџбенике за хемију.

 

Snimak vebinara održanog 22.03.2021, možete pogledati на линку

 

Уџбенички комплети хемије за 7. и 8. разред ауторке Маје Шумар Ристовић на једноставан и занимљив начин, кроз бројне примере из свакодневног живота, упознају ђаке са основама хемије. Ученици се постепено упознају са значајем хемије, техникама рада у хемијској лабораторији и основним хемијским појмовима. >>>
Вебинар дигиталних уџбеника за предметну наставу | Вулкан е-знање

Поштовани наставници,

Подстичући савремену, динамичну и интерактивну наставу, дигитални уџбеници Вулкан е-знања на једном месту садрже све што вам је потребно за реализацију успешног часа. Вулкан е-знање је најсавременија платформа, настала у сарадњи са компанијом MOZAIK EDUCATION. Пријавите се за вебинар током којег ћемо представити концепт дигиталних уџбеника за предметну наставу. Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.

 

Током вебинара представићемо активирање и основну употребу дигиталних уџбеника, креирање дигиталног одељења, као и примере добре праксе корисника наших дигиталних издања.
У другом термину представићемо додатне могућности наше платформе и моделе креирања додатног садржаја.

Предавач:
Божана Мирков, уредница дигиталних уџбеника


Дигитални уџбеници (први део) − održan 11.02.2021, snimak vebinara možete pogledati na линку

Дигитални уџбеници (други део) − održan 17.02.2021, snimak vebinara možete pogledati na линку
Дигитални уџбеници (први део) − održan 04.03.2021, snimak vebinara možete pogledati na линку
Дигитални уџбеници (други део) − održan 20.03.2021, snimak vebinara možete pogledati na 
линку

 
>>>
Вебинар дигиталних уџбеника за разредну наставу | Вулкан е-знање

Поштовани учитељи,

Подстичући савремену, динамичну и интерактивну наставу, дигитални уџбеници Вулкан е-знања на једном месту садрже све што вам је потребно за реализацију успешног часа. Вулкан е-знање је најсавременија платформа, настала у сарадњи са компанијом МОЗАИК ЕДУЦАТИОН. Пријавите се за вебинар током којег ћемо представити концепт дигиталних уџбеника за разредну наставу. Свим учесницима послаћемо уверење о присуству.

Током вебинара представићемо активирање и основну употребу дигиталних уџбеника, креирање дигиталног одељења, као и примере добре праксе корисника наших дигиталних издања.
У другом термину представићемо додатне могућности наше платформе и моделе креирања додатног садржаја.

Предавач:
Божана Мирков, уредница дигиталних уџбеника

 

Дигитални уџбеници (први део) − održan 11.02.2021, snimak vebinara možete pogledati na
линку
Дигитални уџбеници (други део) − održan 17.02.2021, snimak vebinara možete pogledati na линку
Дигитални уџбеници (први део) − održan 04.03.2021, snimak vebinara možete pogledati на линку
Дигитални уџбеници (други део) − održan 20.03.2021, snimak vebinara možete pogledati на линку
 
>>>
1 2 3 4 5 6 7 8 9