Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Српски језик и књижевност 7 и 8 | Бесплатни вебинар

Поштовани наставници српског језика и књижевности,

 

Уколико нисте били у могућности да присуствујете нашим првим вебинарима, придружите се презентацији уџбеничких комплета за српски језик и књижевност током које ћемо, поред штампаних уџбеника за 7. и 8. разред, представити и дигиталне уџбенике за српски језик и књижевност.

 

Snimak vebinara održanog 16.03.2021, možete pogledati на линку

 

Ауторски тим у уџбеничким комплетима за српски језик и књижевност наставницима нуди новине, динамику и другачији приступ градиву. У уџбеничким комплетима за српски језик и књижевност од 5. до 8. разреда заступљени су сви обавезни текстови прописани програмом наставе и учења, изборни текстови, текстови из домаће лектире, као и текстови из допунског избора лектире. Сваки уџбенички комплет има и своју дигиталну верзију – дигитални уџбеник. Одабрани приступ у тумачењу текстова омогућава и интеграцију знања, вештина, ставова и вредности које ученик гради, проширује и продубљује. Креативна и садржајна упутства за рад на тексту омогућавају сваком ученику да сам изабере пут којим ће испунити одређене захтеве, у складу са својим могућностима.

 
>>>
Физика 7 и 8 | Бесплатни вебинар

Поштовани наставници физике, 

Уколико нисте били у могућности да присуствујете нашим првим вебинарима, придружите се презентацији уџбеничких комплета за физику током које ћемо поред штампаних уџбеника и збирке задатака са лабораторијским вежбама за 7. и 8. разред, представити и дигиталне уџбенике за физику. Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја.

 

Snimak vebinara održanog 15.03.2021, možete pogledati на линку

 

Уџбеници физике поступно и на занимљив начин обрађују основне појмове и законе физике, на основу којих ће ученици разумети појаве у природи и значај физике у свакодневном животу. Аутори са дугогодишњим искуством у настави направили су уџбеничке комплете од 6. до 8. разреда, чији је садржај заснован на савременим достигнућима из ове области и актуелним информацијама. У њему се налази довољан број вежби и огледа који су предвиђени за реализацију програма наставе и учења. >>>
Уџбеници за 3. и 4. разред | Бесплатни вебинари

С великим задовољством вас обавештавамо да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја за школску 2021/22. годину одобрило све уџбенике Вулкан знања за 3. и 4. разред.
Ослушкујући ваше жеље, ове године припремили смо додатни комплет из српског језика за 3. и 4. разред. У питању су нова Граматика и Радна свеска уз граматику за 3. и 4. разред, за учитеље који су навикли на нешто класичнији приступ у раду.
Како бисмо вам пружили потпуну подршку у настави, припремили смо и Кофер знања. Он садржи приручнике урађене по најновијим стандардима планирања наставе. Такође, припремили смо и приручник за пројектну наставу, предлоге материјала за индивидуализовани и прилагођен начин рада са ученицима, предлоге контролних вежби за сваког ученика, примерак лектире и педагошки дневник учитеља.

 

>>>
Tehnika i tehnologija 7 i 8 | Besplatni vebinar

Поштовани наставници технике и технологије,

Пријавите се за вебинар током којег ћемо представити концепт уџбеничког комплета Техника и технологија за 7. и 8. разред. Министарство просвете, науке и технолошког развоја за школску 2021/22. годину одобрило је уџбенички комплет за 7. разред, ускоро очекујемо одобрење и за 8. разред. Свим учесницима послаћемо уверење о присуству презентацији и поклон изненађења.

Предавчи:
Рада Марковић, коауторка уџбеника Вулкан знања – Техника и технологија 7. разред

Зоран Луковић, коаутор уџбеника Вулкан знања – Техника и технологија 7. разред

Дубравка Петровић, ауторка уџбеника Вулкан знања – Техника и технологија 8. разред

Далибор Чукљевић, коаутор комплета материјала са упутством за израду вежби Вулкан знања – Техника и технологија од 6. до 8. разреда

Милош Папић, коаутор комплета материјала са упутством за израду вежби Вулкан знања – Техника и технологија од 6. до 8. разреда

 

Snimak vebinara održanog 16.12.2020, možete pogledati na linku.

Snimak vebinara održanog 21.12.2020, možete pogledati na linku.

>>>
1 2 3 4 5 6 7 8 9